De meest aanbevolen zorgpolissen voor 2020

Het is bijna december! Tijd om je zorgverzekering eens goed onder de loep te nemen! Ieder jaar selecteert onze beroepsgroep, het KNGF, de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg.

  • Voor deze polissen geldt geen medische selectie. Je wordt dus toegelaten zonder dat er naar je gezondheid wordt gekeken
  • Met deze polissen kun je zelf kiezen naar welke fysiotherapeut je gaat

 

De polissen in het overzicht hieronder geven wat ze beloven als het gaat om de dekking voor fysiotherapie. Ze selecteerden de beste polissen voor 9, meer dan 25 of meer dan 30 behandelingen.

 

Op De Fysiotherapeut vind je meer informatie en zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering.

 

Zorg ervoor dat je vóór 1 februari 2020 een nieuwe basisverzekering hebt afgesloten. Deze geldt dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2020. Daarmee voorkom je een boete.

 

Stap je voor je aanvullende verzekering over naar een andere verzekeraar? Dan moet je misschien een medische verklaring of gezondheidsverklaring invullen. Houd er rekening mee dat een verzekeraar je op basis van die verklaring mag weigeren. Vraag daarom een nieuwe aanvullende verzekering ruim vóór 31 december 2019 aan.