Fysiotherapie tijdens je vakantie in regio Vorden

Ben je op vakantie in de omgeving van Vorden of heb je vakantieplannen in regio Vorden? Dan kun je voor kwalitatieve fysiotherapeutische zorg in onze praktijk terecht. Prettig om te weten als je al in een behandeltraject zit bij je eigen fysiotherapeut of als je geblesseerd raakt op je vakantieadres.

 

Naast algemene fysiotherapie bieden wij in onze praktijk de volgende specialisaties:

 

Onze moderne en frisse praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum in het centrum van Vorden en beschikt over:

  • 6 ruime behandelkamers
  • een moderne ruime oefenruimte
  • gratis WiFi in de wachtkamer
  • voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur

 

Een blessure opgelopen tijdens je vakantie?

Een blessure kan je vakantie flink verpesten! Helaas komt het vaak voor dat mensen een blessure oplopen in de vakantie, bijvoorbeeld tijdens een potje badminton of bij het opzetten van de tent. In dat geval is het verstandig om je snel te laten behandelen door een fysiotherapeut, zodat je weer verder kunt gaan met genieten.

 

Reguliere behandeling tijdens je vakantie voortzetten

Zit je momenteel in een behandeltraject bij je eigen fysiotherapeut en moet de behandeling voortgezet worden tijdens je vakantie? Dan kan dat in onze praktijk. Maak dan van te voren een afspraak met één van onze fysiotherapeuten. Dan plannen wij behandelingen voor je in en ga je onbezorgd op vakantie!

 

Wij hebben ruime openingstijden en wij streven ernaar je zo snel mogelijk te behandelen, zodat je sneller herstelt. In veel gevallen kun je binnen 48 uur bij ons terecht, vaak lukt het zelfs binnen 24 uur.

Afspraak maken