ixorg, het alternatief voor de aanvullende verzekering!

Deze week hebben we op onze website de beste zorgpolissen, volgens het KNGF, voor 2019 gepresenteerd. Handig als je verwacht fysiotherapie nodig te hebben in 2019. Wanneer je echter geen fysiotherapie denkt nodig te hebben en je je afvraagt of je fysiotherapeutische zorg wel moet verzekeren, wijzen wij je graag op het alternatief hiervoor: ixorg. Dit is een spaarproduct en werkt anders dan een zorgverzekering.

 

Sparen voor je zorg

Ben je gezond? Wil je zekerheid, maar niet te veel betalen? Met ixorg spaar je voor je zorg. Bepaal zélf het bedrag, bespaar tot wel € 250 per jaar op je aanvullende zorgverzekeringen voor mondzorg en fysiotherapie! En je bent verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen.

“Goede mondzorg moet toch voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn?” Vanuit die gedachte is ixorg ontwikkeld. Als alternatief voor de aanvullende tandartsverzekering. Inmiddels is ook ixorg fysio gelanceerd, waarmee je zelf spaart voor (toekomstige) fysiotherapiebehandelingen. En je goed verzekerd bent voor als er écht iets gebeurt.

Een groot deel van je mondzorgkosten is te voorzien, zeker als je een goed gebit hebt. Daar kun je een buffer voor opbouwen. En voor kosten die je niet kunt voorzien, zoals na een ongeval, kun je je verzekeren. Je betaalt vanuit je zorgpot alleen voor de kosten die je maakt, blijft baas over je eigen geld én bent voor maar liefst € 10.000 (mondzorg) en/of 20 noodzakelijke behandelingen (fysiotherapie) verzekerd bij ernstige blessures of na een ongeval. De beste zorg, voor de laagste prijs. Dat is ixorg!

 

Een goedkoop alternatief

Sport je veel? Heb je een zittend of fysiek zwaar beroep? Dan is het risico op een aandoening best groot. Zonder een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie krijg je geen vergoeding, dus moet je de kosten voor de fysio zelf betalen. Óf een aanvullende verzekering afsluiten. Maar die is prijzig. En dekt lang niet altijd alle kosten.

Ixorg is hét goedkope alternatief voor jouw aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie. Al vanaf € 8,50 per maand ben je tot € 750 verzekerd voor fysiotherapeutische zorg bij ernstige blessures. Én spaar je voor reguliere fysiobehandelingen. Ben je met meer thuis? Elk volgend gezinslid boven de 18 jaar betaalt maar € 7,50 premie per maand. Zorgkosten voor kinderen onder de 18 hoef je niet te verzekeren. Die vallen (grotendeels) binnen de basisverzekering.

Met ixorg fysio betaal je je eigen aanvullende zorg op maat. Niets meer en niets minder. Houd je aan het eind van het jaar geld over? Dat neem je gewoon mee naar volgend jaar, je verlaagt je maandbedrag óf ixorg betaalt het aan je terug.