Nieuw: hielpijn poli

Hielpijn of een pijnlijke hiel is een veel voorkomend en vervelend probleem. De pijn kan diverse oorzaken hebben. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van overbelasting, een abnormale stand van de voet, een verkeerd looppatroon of verkeerde schoenen. Daarom starten wij in samenwerking met Podotherapie Haitink de hielpijn poli. Door onze krachten te bundelen, hopen wij jouw klacht(en) zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

Hielpijn poli – vanaf 1 november 2019 elke eerste vrijdag van de maand 

Per vrijdag 1 november kun je met klachten / pijn aan je hiel elke eerste vrijdag van de maand terecht bij deze multidisciplinaire hielpijn poli. Tijdens je bezoek zullen zowel  fysio-/manueel therapeut Martijn Groot als podotherapeute Ilja Wentink trachten vast te stellen wat de oorzaak en onderhoudende factor van je hielpijn klacht is. Met behulp van echografie kan de fysio-/manueel therapeut vaststellen of er sprake is van kalkafzetting, een peesirritatie of bijvoorbeeld van een verdikte pees/spier. Vervolgens bepalen wij samen de beste behandeling.

 

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een doorverwijzing naar de manueel therapeut voor het losmaken van de gewrichten in de voet en / of enkel, het opstarten van een gericht oefenprogramma of het aanmeten van steunzolen door de podotherapeut.

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je bellen met Fysiotherapie praktijk Jansen van den Berg op 0575 – 551 507 of Podotherapie A.T.M. Haitink 0573 – 255 055