Tarieven beweegprogramma’s

Beweegprogramma Kosten per training
FibromyalgieFit € 11,00
FysioFit € 11,00
HartFit € 11,00
LongFit € 11,00
OncoFit € 11,00
ParkinsonFit € 11,00
Pilates € 11,00
ReumaFit € 11,00

Bovenstaande beweegprogramma’s betaal je per kwartaal. De kosten van het kwartaalabonnement zijn gebaseerd op het aantal vaste trainmomenten (op vaste werkdagen) die je kan volgen in een kwartaal exclusief de feestdagen. Die dagen variëren tussen de 10 en 13 keren per kwartaal als je 1x per week traint. Een kwartaalabonnement varieert hierdoor per kwartaal in kosten. De kosten per trainmoment bedragen € 11,-. Indien je in de loop van een kwartaal start, betaal je per resterende trainmomenten in het kwartaal. Bij betaling van het kwartaal abonnement in de eerste week van het nieuwe kwartaal krijg je € 5,- korting.

 

Beweegprogramma Kosten per kwartaal
AquaFit € 75,-

AquaFit betaal je per kwartaal. Eén keer per week volg je op een vast moment een training van 45 minuten.

 

Beweegprogramma Kosten per training
Meer Bewegen voor ouderen in de zaal € 6,00

MBVO in de zaal betaal je per jaar. Een jaarabonnement kost € 140,-. De kosten zijn € 6,- per les en het aantal lessen varieert tussen 11x en de 13x per half jaar.

 

Beweegprogramma Kosten per kwartaal
Meer Bewegen voor ouderen in het water € 75,-

Meer Bewegen Voor Ouderen in het water betaal je per kwartaal. Eén keer per week volg je op een vast moment een training van 45 minuten.

 

Beweegprogramma Kosten per kwartaal
Vrij zwemmen € 65,-

Eén keer per week zwem je op een vast moment 45 minuten in ons therapiebad.

 

Vergoeding deelname beweegprogramma

Soms is het mogelijk dat deelname aan één van onze beweegprogramma’s (deels) wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Hierover kun je meer informatie vragen bij één van onze fysiotherapeuten.

 

Betalen beweegprogramma

Doe je mee aan een beweegprogramma in het ons therapiebad? Dan sturen wij je ieder kwartaal een factuur. Deze kun je dan per bank betalen. Contant betalen of pinnen aan de balie is ook mogelijk. Een abonnement voor de andere beweegprogramma’s kun je bij ons aan de balie pinnen of contant betalen.