Therapiebad

Verwarmd therapiebad

Wij beschikken over een overdekt therapiebad. Het water in dit therapiebad is met 33°C aangenaam warm en maakt bewegen extra prettig. Het bad is voorzien van een tillift en voldoende kleedruimten. Locatie van ons therapiebad is Christinalaan 16 in Vorden.

 

Ons therapiebad wordt gebruikt voor diverse doeleinden:

 

Fysiotherapie in het water – onder begeleiding van een fysiotherapeut

Fysiotherapie in het water is een vorm van fysiotherapie waarbij oefeningen in extra verwarmd water worden uitgevoerd. Dit is uiterst geschikt voor mensen met een lage belastbaarheid en pijnklachten in spieren en gewrichten. Na een intake zal de fysiotherapeut bepalen of je individueel of in groepsverband behandeld gaat worden. Meer informatie over fysiotherapie in het water.

 

AquaFit – onder begeleiding van een zwemdocent

Om lekker te bewegen, spieren te verstevigen en je figuur te verbeteren kun je deelnemen aan het AquaFit beweegprogramma. Een sportieve activiteit, ideaal voor mensen die belast en/of onbelast willen oefenen in warm water of lange tijd niets aan sport hebben gedaan. De nadruk ligt hierbij meer op oefeningen uit de aquarobics en aquajoggins. Meer informatie over AquaFit.

 

Vrij zwemmen – onder begeleiding van een zwemdocent

Mocht je geen behoefte hebben aan een groepsles met instructie, dan is er nu ook een mogelijkheid om 45 minuten zelf te zwemmen en te oefenen in het water. Vrij zwemmen is mogelijk op de maandagmiddag van 16.00 uur tot 16.45 uur of op de vrijdagochtend van 09.00 uur tot 09.45 uur. Tarief vrij zwemmen.

 

Zwemlessen A en B – diploma

Na de seizoenssluiting van buitenbad Zwembad In de Dennen wordt in ons bad verder gegaan met de zwemlessen. Het warme bad is ideaal voor het watervrij maken en het aanleren van zwemslagen. Het is echter te klein om af te mogen zwemmen voor een diploma. De zwemlessen vinden plaats op de woensdag- & vrijdagmiddag. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van Zwembad In de Dennen.

 

Babyzwemmen & ouder-en-kind zwemmen

Babyzwemmen en ouder-en-kind zwemmen laat jonge kinderen kennis maken met water en verbetert de band tussen ouder en kind. Het is tevens goed voor de ontwikkeling van een kind en de ideale voorbereiding op latere zwemlessen. De kleine setting en het extra warme water maken het zwemuurtje, één keer in de twee weken op zondagmorgen, een aangenaam begin van de dag! Kijk voor meer informatie op de website van Zwembad In de Dennen.

 

Verhuur

Het zwembad kan door professionals en particulieren per uur of dagdeel worden gehuurd. De kosten hiervoor bedragen € 30,- per uur (exclusief BTW). In verband met strenge hygiënische richtlijnen is dit helaas niet mogelijk voor kinderfeestjes of doeleinden waarbij eten en/of drinken wordt genuttigd. Heb je interesse? Informeer dan telefonisch op 0575 – 551507 of via een e-mail naar info@jansenvdberg.nl naar de prijzen en mogelijkheden.