Fietscomfort voor iedereen

In samenwerking met Profile Bleumink, de fietsspecialist in de regio Zutphen en Vorden, hebben wij het programma ‘Fietscomfort voor iedereen’ ontwikkeld. Wij willen het mogelijk maken dat iedereen vrolijk en comfortabel op de fiets stapt. En zonder ‘de bekende pijntjes’ veilige kilometers kan fietsen. Deze samenwerking is ontstaan omdat zowel Profile Bleumink als wij vaak klanten en patiënten hebben met fiets gerelateerde klachten. Wil je klachten verminderen of voorkomen? Meld je dan aan voor het programma ‘Fietscomfort voor iedereen’ ontwikkeld.

 

Het programma

Het doel van het programma is om fietsers te helpen bij de ideale afstelling van hun fiets met betrekking tot hun fietshouding. Een goede fietsafstelling is namelijk essentieel voor comfort, veiligheid en blessurepreventie. Wij helpen je jouw fiets ‘zo ideaal’ mogelijk af te stellen, afgestemd op je fysieke mogelijk- en onmogelijkheden en de technische mogelijkheden van de fiets. Wij willen ervoor zorgen dat je weer comfortabel naar je  werk kunt fietsen of op een prettige manier de wielersport kan beoefenen.

 

Kosten

De kosten zijn € 75,- (incl. btw). Dit is exclusief de kosten van materialen. Een gedeelte van dit bedrag kan declarabel zijn bij je zorgverzekering. Dit hangt af van hoe je bent verzekerd, de hoogte van je eigen risico en het aantal fysiotherapeutische behandelingen dat je gedurende het jaar al hebt gehad. Onze fysiotherapeuten kunnen je hier meer over vertellen.

 

Aanmelden

Je kunt je bij Profile Bleumink aanmelden voor het programma ‘Fietscomfort voor iedereen’:

Profile Bleumink Vorden
Dorpsstraat 12
7251 BB Vorden
0575 – 551 393

 

Wanneer en voor wie?

Eenmaal per maand kun je op afspraak terecht bij Profile Bleumink om deel te nemen aan dit programma. Het betreft een éénmalige afspraak. Dit programma is geschikt voor iedereen die graag fietst. Of je nu ‘gewoon’ een fietser bent, een toerfietser of wielrenner, wij helpen iedereen die comfortabel op zijn fiets wil zitten.