PRNL Polikliniek Vorden

Sinds begin dit jaar zijn wij aangesloten bij Poliklinische Revalidatiegeneeskunde Nederland (PRNL). PRNL bestaat sinds september 2016 en heeft zes locaties in Nederland. Onze locatie heeft de naam PRNL Polikliniek Vorden. PRNL is geen beginner in de wereld van revalidatie. De zes locaties hebben gezamenlijk al vele honderden patiënten weer op de been geholpen en ondersteund bij het hervinden van de balans in hun leven. Deze rijke ervaring in medische revalidatie van 6 locaties is gebundeld in Poliklinische Revalidatiegeneeskunde Nederland.

 

PRNL – 68 zorgprofessionals

Drie revalidatieartsen leiden teams van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werkers. Met in totaal 68 zorgprofessionals hebben we een stevige fundering. Samen weten we meer, wisselen we medische kennis uit en houden we het niveau van onze revalidatietrajecten continu op een hoog niveau.

 

PRNL Polikliniek Vorden – hervind de balans in je leven!

PRNL Polikliniek Vorden kan je helpen wanneer er sprake is van een disbalans, dat wil zeggen dat de mate van je dagelijkse belasting (fysiek, psychisch of maatschappelijk) groter is dan je belastbaarheid. Wil je hier meer over weten? Lees meer over de revalidatiegeneeskundige zorg van PRNL Polikliniek Vorden.

 

PRNL Polikliniek Vorden