Sluiting therapiebad

Met ingang van 1 januari 2019 zullen wij geen diensten meer aanbieden op de Christinalaan in Vorden. Dit houdt in dat het niet meer mogelijk is om gebruik te maken van ons verwarmde therapiebad. Wij willen alle gebruikers van de afgelopen jaren bedanken voor hun trouwe bezoek aan ons bad! Wil je toch blijven bewegen en werken aan een gezonde leefstijl? Dan kunnen wij je het volgende bieden:

 

Meer bewegen voor ouderen

Elke dinsdagochtend, behalve in de schoolvakanties, wordt er door één van onze fysiotherapeuten Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) gegeven in sporthal ’t Jebbink in Vorden. De beweeggroep duurt 45 minuten. De eerste groep start om 9:00 uur, de tweede groep om 10 uur en de derde groep begint om 11:00 uur. De kosten bedragen 75 euro per half jaar. Je kunt jetelefonisch aanmelden door te bellen naar 0575-551507 of stuur een e-mail naar info@jansenvdberg.nl.

 

Beweegprogramma’s

In ons gezondheidscentrum op de Zutphenseweg bieden wij meerdere beweegprogramma’s aan, waaronder FysiotFit. FysioFit bied je de gelegenheid om in een kleine groep te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Je trainingsschema wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Ook medische pilates is een beweegprogramma waar je aan kunt deelnemen. Pilates is een training voor het hele lichaam en geschikt voor jong en oud. Het is gericht op het verbeteren van kracht, lenigheid en stabiliteit.

 

Wil je het allerliefst toch bewegen in warm water? Dan is Zorgbad Zonnewater in Hoog Keppel wellicht een optie! Op de website van Zorgbad Zonnewater vind je meer informatie!