Ons team

Daniel Righard

Daniel Righard

Algemeen fysiotherapeut, Hydrotherapeut & Manueel therapeut i.o.

Van klasgenoot naar collega
Vanaf januari 2016 werk ik voor Fysiotherapie Jansen van den Berg. Ik kwam Hannah, een voormalig klasgenoot, tegen op een feestje en hoorde dat ze hier een waarnemer nodig hadden. En nu zijn we collega’s.

Mijn keuze voor het vak
Tijdens mijn middelbare school periode ben ik wel eens meegelopen met een fysiotherapeut en dat sprak me aan. Maar ook het werken op een ambulance trok me aan en toen ben ik verpleegkunde gaan studeren. In het vierde jaar besefte ik me toch dat ik graag zelf mensen wilde gaan behandelen. Na het afronden van mijn studie verpleegkunde heb ik de studie fysiotherapie gedaan. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ook de combinatie is goed.

Het leuke aan mijn vak
Je bent één op één met mensen bezig, soms ook in groepen, en je kunt ze op allerlei manieren helpen. Ook bouw je vaak een band met ze op, dat vind ik bijzonder.

Een levendige & huiselijke praktijk
In mijn verpleegkunde tijd heb ik in Vorden gewerkt en hoorde ik altijd goede verhalen over Jansen van den Berg. Toen dacht ik al: dat zou in de toekomst best wel een plek kunnen zijn waar ik wil werken. Ik kan nu zeggen dat de verhalen kloppen. Het is een levendige en huiselijke praktijk waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook met mijn collega’s kan ik fijn sparren om ervoor te zorgen dat we patiënten beter helpen en zelf beter worden in ons vak.

Master
In de afgelopen jaren heb ik wel cursussen gevolgd om meer kennis te vergaren, onder andere sporttaping. Volgend jaar hoop ik te beginnen met mijn master manuele therapie. Ik ga er vanuit dat ik dan nog beter resultaat kan behalen bij patiënten. Joris en Hanneke stimuleren dit ook!

Sporten, mijn uitlaatklep
Ik voetbal in het eerste van Warnsveldse Boys, daarvoor train ik twee keer in de week en op zondag een wedstrijd. Op maandag-, woensdag- en vrijdagavond ga ik naar de sportschool. Sporten is echt een uitlaatklep voor mij.

 

Mijn BIG-nummer is: 49918168404

 

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar daniel@jansenvdberg.nl.