Ons team

Maxime Rintjema

Maxime Rintjema

Algemeen fysiotherapeut, Parkinson therapeut, revalidatietherapeut corona (COVID-19), ouderenzorg

Afgestudeerd juni 2018 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Vanaf juni 2018 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Hoofdzakelijk heb ik mij sindsdien gericht op de chronische, geriatrische en neurologische zorg. De afgelopen periode heb ik ervaring opgedaan in verschillende fysiotherapiepraktijken en sinds februari 2021 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Jansen van den Berg en zal ik dezelfde doelgroep blijven begeleiden/behandelen.

 

De chronische, geriatrische en neurologische zorg
Tijdens mijn stage- en werkperiodes ben ik erachter gekomen dat ik met veel plezier deze doelgroep begeleid. Voor iedereen is het belangrijk om zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk te blijven.

 

Mensen begeleiden om hun kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden vind ik het mooiste wat er is!

 

In beweging blijven
In de huidige periode wordt het steeds meer bekend hoe belangrijk het is om in beweging te blijven en je belastbaarheid hoog te houden. Ik vind het geweldig om een steentje bij te dragen in het activeren van mijn patiënten en het (weer) leren vertrouwen in hun eigen lichaam. Naast bewegen is het ook belangrijk om balans te vinden tussen inspanning en rust. Ook is het van belang uw belasting af te stemmen op uw belastbaarheid. Hier wil ik u graag bij helpen.

 

Belastbaar blijven
Om het goede voorbeeld aan mijn omgeving en patiënten te geven en mijzelf belastbaar te houden, sport ik regelmatig. Mijn streven is om wekelijks 2 à 3 keer te sporten, onder andere wedstrijdzwemmen, fitness en hardlopen doe ik graag. Naast mijn werk ben ik veel in de natuur vinden, waar ik graag wandel en fotografeer.

 

Mijn BIG-nummer is: 09924898704