Ons team

Robin Peters

Robin Peters

Algemeen fysiotherapeut

In 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Sinds juni 2015 ben ik algemeen fysiotherapeut. Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voordat ik begon aan de opleiding fysiotherapie heb ik 2 jaar de opleiding sport en bewegingseducatie gedaan.

In die periode ging ik zelf een aantal keer naar de fysiotherapeut vanwege een blessure. Toen zag ik wat voor een leuk vak fysiotherapie is. Ik dacht dat wil ik ook gaan doen. Ik ben nog altijd blij met de keuze die ik toen heb gemaakt!

Vanaf februari 2018 ben ik 2 dagen in de week werkzaam bij Fysiotherapie Jansen van den Berg

Vanaf februari 2018 werk ik 3 dagen in de week bij Fysiotherapie Jansen van den Berg. Daarnaast werk ik 2 dagen in een andere praktijk voor fysiotherapie, hier ben ik nu 2 jaar aan het werk.

Het voelt erg goed om mensen te kunnen helpen met de klachten die ze ervaren

Ik vind het erg leuk om met mensen te werken, iedereen heeft een eigen verhaal. Daarom interesseert het werken met ouderen mij ook, zij hebben veel levenservaring. Het voelt erg goed om mensen te kunnen helpen met de klachten die ze ervaren. Hierdoor kunnen ze misschien weer het werk, sport of hobby’s uitvoeren wat voorheen niet ging. Ik vind het mooi als ik hier aan kan bijdragen. In mijn behandelingen probeer ik ervoor te zorgen dat mensen actief zijn in hun eigen herstelproces.

Het is heel erg leuk om je werk met je hobby te kunnen combineren

Ik voetbal al vanaf mijn 11e bij Z.S.V Zelos in Zelhem. Nog steeds voetbal ik met veel plezier. Ik train 2x in de week en mis bijna nooit een training. Op zaterdag voetbal ik geen wedstrijden meer maar ben ik aanwezig bij mijn team als fysiotherapeut. Het is heel erg leuk om je werk met je hobby te kunnen combineren!

 

Mijn BIG-nummer is: 39920118604

 

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar robin@jansenvdberg.nl.