Ons team

Valerie van Hul

Valerie van Hul

Algemeen fysiotherapeut & Bekkenfysiotherapeut

Fysiotherapie Jansen van den Berg
In de zomer van 2015 ben ik bij Fysiotherapie Jansen van den Berg begonnen als bekkenfysiotherapeut. Ik werk hier één dag in de week, de andere dagen werk ik bij Janssen van Dijke Fysiotherapeuten in Hengelo. Het werken hier bevalt me heel goed. Ik vind het fijn dat ik me puur kan richten op mijn specialisatie bekkenfysiotherapie en het onderlinge contact met mijn collega’s is goed.

Bekkenfysiotherapie, een heel boeiend vak!
Het mooie aan mijn vak is het werken met en de dankbaarheid van patiënten. Soms komen ze met klachten die vaag zijn en hebben ze de link met de bekkenbodem niet gelegd. Als ik ze dan uitleg hoe de bekkenbodem werkt en de klachten verminderen of verdwijnen, is dat heel mooi. Het is gewoon een boeiend vak, ik kan er echt uren over praten.

Tip voor aankomend fysiotherapeuten
Mijn tip voor aankomend fysiotherapeuten: ga je specialiseren! Algemeen fysiotherapeuten zijn er genoeg, als je je verdiept in een therapie kun je meerwaarde bieden aan een praktijk en aan patiënten. Ik ben al 15 jaar fysiotherapeut. Na een aantal jaren werkervaring heb ik gekozen voor de studie bekkenfysiotherapie. Omdat je ook hele intieme zaken bespreekt met patiënten, is het handig dat je bij deze specialisatie al wel wat levenservaring hebt.

Naast mijn werk
Naast mijn werk als bekkenfysiotherapeut doe ik ook vrijwilligerswerk. Ik geef dan beweging in het zwembad aan mensen met een beperking. Om zelf fit te blijven loop ik twee tot drie keer in de week hard.

 

Mijn BIG-nummer is: 59062603804

 

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar valerie@jansenvdberg.nl.