Update: maatregelen met betrekking tot coronavirus

De gezondheid en het welzijn van onze patiënten en medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om verdere verspreiding van en besmetting met het virus te voorkomen. Wij volgen de richtlijnen die worden geadviseerd door het RIVM en geven daarom geen handen meer.

 

Verder hanteren wij de volgende maatregelen:

  • Onze medewerkers wassen / desinfecteren hun handen na ieder fysiek patiëntcontact.
  • Onze praktijk wordt extra vaak ontsmet, denk aan de wachtkamer, de ontvangstbalie, de toiletten, deurklinken, bureaus, behandeltafels, de oefenzaal en trainingsapparatuur.
  • Medewerkers die koorts en luchtwegklachten hebben, komen niet naar onze praktijk.

 

Daarnaast vragen wij patiënten om hun medewerking:

  • Heb je koorts en luchtwegklachten? Zeg dan je afspraak zo spoedig mogelijk af! Onze fysiotherapeuten zullen tijdens consulten ook extra alert zijn op de gezondheidssituatie van patiënten. Dit doen ze om zichzelf en andere patiënten te beschermen.
  • Heb je gebruik gemaakt van trainingsapparatuur in onze oefenzaal? Maak deze dan zo snel mogelijk na gebruik schoon met desinfectans (beschikbaar in al onze behandelkamers en oefenzaal).

 

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot eind maart. Als er iets aan de situatie verandert, zullen we een update geven op onze website. Hierdoor kunnen wij de zorg blijven bieden die nodig is en beperken we de kans op verspreiding en besmetting. Alvast bedankt voor je begrip!