Whitepapers

Wij gaan een stapje verder in het delen van onze kennis. Onze fysiotherapeuten leggen hun kennis vanaf nu regelmatig voor je vast in een whitepaper.

 

Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar voor mensen met de ziekte van Parkinson is het echt een must. Door regelmatig op een verantwoorde manier te bewegen, houd je je conditie en kracht op peil. Parkinson therapeut Hanneke Jansen van den Berg heeft een whitepaper ‘Bewegen bij de ziekte van Parkinson’ geschreven.

 

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht. Manuele therapie helpt bij een aantal soorten hoofdpijn. Onze manueel therapeut Marieke Wichers-Schreur heeft er een whitepaper over geschreven. Wil je weten of manuele therapie jou kan helpen? Lees dan het whitepaper ‘Manuele therapie en hoofdpijnklachten’.

 

Onze psychosomatisch fysiotherapeut Sanien de Groot – Likkel heeft een whitepaper geschreven over psychosomatiek. Hierin kun je lezen wat psychosomatische klachten zijn, hoe deze klachten ontstaan en wat de effecten zijn van een behandeling door de psychosomatisch fysiotherapeut.

 

Anouk Nijland – Suijthof heeft een whitepaper geschreven over de positieve effecten van bewegen tijdens en na behandeling van kanker. Lees er meer over in ons tweede whitepaper ‘bewegen tijdens en na de behandeling van kanker’.

 

Martijn Groot, onze orthopedisch manueel therapeut, heeft een whitepaper geschreven over oefentherapie in het verwarmde zorgbad. Welke voordelen biedt deze vorm van therapie en wie heeft er baat bij? Ben je daar benieuwd naar? Download dan ons eerste whitepaper!