Fysiotherapie Jansen van den Berg bestaat 50 jaar

Het begon in 1973…. Rob Jansen van den Berg startte met zijn werkzaamheden als fysiotherapeut in het Groene Kruisgebouw naast de melkfabriek in Vorden, op administratief en organisatorisch vlak bijgestaan door echtgenote, Afra.

In 1975 verhuisden Rob en Afra naar een woonhuis met praktijkruimte en therapiebad in de Christinalaan. De praktijk groeide verder en verhuisde in 2012 naar de huidige locatie aan de Zutphenseweg, waarbij zich de gelegenheid heeft voorgedaan te participeren in het gezondheidscentrum, waardoor de lijnen met de huisartsen kort en prettig zijn.

In 2016 hebben Rob en Afra afscheid genomen van de praktijk en het stokje overgedragen aan Joris en Hanneke. Bijzonder trots op ons team dat inmiddels is uitgegroeid tot een team van 12 mensen. Een mooie, dynamische groep, ieder met eigen kwaliteiten en talenten. De fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in specifieke richtingen, waardoor we in staat zijn alle mogelijke aandoeningen effectief en efficiënt te behandelen.

We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet: we blijven streven naar het neerzetten van een hoogwaardig product en in te spelen op veranderingen in de zorg en markt. Voorop staat de sfeer in de praktijk: als team willen we uitstralen dat we onze patiënten iedere dag opnieuw met plezier en aandacht begeleiden. We zullen blijven inspelen op de behoeftes en verwachtingen van u als patiënt. Wij zijn dan ook erg dankbaar voor het vertrouwen dat u door de jaren heen in ons hebt gesteld!

Uiteraard laten wij het 50-jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij gaan: deze week maakt iedere bezoeker van de praktijk kans op 1 van de 50 presentjes uit de grabbelbox!

Team Fysiotherapie Jansen van den Berg