Keurmerk Fysiotherapie

Onze praktijk streeft naar de beste kwaliteit zorg en is daarom aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en ondergaat 2-jaarlijks een SKF-audit. De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Onze praktijk en onze fysiotherapeuten voldoen hiermee aan strenge kwaliteitseisen en werken continu aan het verbeteren van het fysiotherapeutisch handelen.

Wij zijn kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant in onze werkwijze. De praktijk voldoet aan alle eisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk. Middels dataverzameling stellen wij jaarlijks belangrijke doelen op basis van onze gegeneerde kwaliteitsindicator. Uw mening is daarom voor ons erg belangrijk. Middels onze PREM-vragenlijsten (patiënttevredenheid) krijgen wij concrete inzichten over ons functioneren en kunnen wij hier op sturen.

Daarnaast leveren wij data aan de Landelijke Database Fysiotherapie (LDF) en de Landelijke Database van het Keurmerk (LDK). Uw persoonsgegevens zijn niet te herleiden binnen deze databases en worden geheel anoniem verwerkt. Indien u niet wenst dat uw behandeldata zal worden gebruikt kunt u dat aangeven bij ons aan de balie. Wij kunnen uw dossier dan “op bezwaar” zetten, uw gegevens worden dan niet opgenomen in de dataverzameling.

Wilt u meer weten over het Keurmerk Fysiotherapie? Kijk dan op www.keurmerkfysiotherapie.nl

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!