MijnzorgApp

Om je ook op afstand zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij vanaf maart 2020 gebruik van MijnZorgApp. MijnZorgApp biedt mogelijkheden voor een videoconsult (via een beveiligde verbinding) met je fysiotherapeut en het samenstellen van oefenprogramma’s die persoonlijk voor jou gemaakt worden. Heb je binnenkort een afspraak op afstand (e-consult) of wil je graag een afspraak op afstand maken? Lees dan hieronder hoe het in zijn werk gaat.

 

Hoe maak je gebruik van MijnzorgApp?

  • Ga naar de App Store en download de MijnZorgApp op je telefoon.
  • Open de app en voer je geboortedatum in en het wachtwoord dat je van ons hebt ontvangen via SMS.
  • Heb je geen SMS ontvangen?  Klik dan op ‘geen wachtwoord ontvangen’ en vul je geboortedatum + 06-nummer in en ontvang direct een SMS met je wachtwoord.
  • Je kunt nu inloggen.

 

In de App Store ziet MijnzorgApp er zo uit:

 

 

Wat kun je in MijnzorgApp zien?

  • de afspraken die je met je fysiotherapeut hebt gemaakt
  • het huiswerkoefenprogramma dat je fysiotherapeut voor jou heeft samengesteld
  • de contactinformatie van onze praktijk

 

Beeldbellen via MijnzorgApp

Log op het afgesproken tijdstip in op de app. Klik op de afspraak en je kunt het ‘videobellen starten’. Je ziet je zelf verschijnen in het scherm. Vervolgens druk je op het groene telefoontje en de verbinding met je fysiotherapeut wordt gemaakt. Het kan zijn dat je even moet wachten, gezien ook de fysiotherapeut de verbinding moet starten.

 

Ervaar je klachten en vind je het prettig hierin op afstand ondersteuning te krijgen van één van onze fysiotherapeuten? Meld je dan aan voor een afspraak op afstand bij onze  praktijk. We zijn dagelijks bereikbaar via 0575 – 551 507 of via info@jansenvdberg.nl.