Werken bij

We zorgen er met elkaar voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt

Het team van Fysiotherapie Jansen van den Berg bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers met een passie voor kwalitatieve fysiotherapeutische zorg en het fysiotherapie vak. We werken nauw met elkaar samen en blijven onszelf ontwikkelen. Dit doen we omdat we onze patiënten zo efficiënt mogelijk willen behandelen en ze altijd de beste zorg willen bieden. We zorgen er met elkaar voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

 

Momenteel zijn wij op zoek naar:

 

Een Algemeen Fysiotherapeut / Manueel therapeut (32 uur per week)

 

Wegens een zwangersverlof van een collega zijn wij in de periode 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018 op zoek naar een algemeen fysiotherapeut / manueel therapeut voor 32 uur per week. Wij zijn op zoek naar een teamspeler op plusniveau, die ook bereid is buiten kantooruren te werken.

 

  • Korte omschrijving: zwangerschapswaarneming
  • Dienstverband: Waarnemen
  • Fulltime/parttime: Parttime
  • Ervaring: 1 tot 3 jaar
  • Specialisme: Algemeen fysiotherapeut
  • Reageer voor: 17 mei 2018
  • Periode: 1 juli tot en met 31 december 2018

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan het profiel? Stuur dan voor 17 mei 2018 je motivatiebrief met CV naar hanneke@jansenvdberg.nl. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met Hanneke Jansen van den Berg op telefoonnummer 0575 – 551 507 of stuur een e-mail naar hanneke@jansenvdberg.nl. Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op deze website.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!