Werken bij

We zorgen er met elkaar voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt

Het team van Fysiotherapie Jansen van den Berg bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers met een passie voor kwalitatieve fysiotherapeutische zorg en het fysiotherapie vak. We werken nauw met elkaar samen en blijven onszelf ontwikkelen. Dit doen we omdat we onze patiënten zo efficiënt mogelijk willen behandelen en ze altijd de beste zorg willen bieden. We zorgen er met elkaar voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

 

Vacature

Per z.s.m. willen wij ons team graag versterken met een nieuwe collega

 

Algemeen fysiotherapeut (m/v) voor ± 32 uur per week

 

De functie

Wij zijn een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk, gevestigd in het Gezondheidscentrum van Vorden waar meerdere zorgdisciplines werkzaam zijn. We hebben een dynamisch team bestaande uit 14 medewerkers en zijn op zoek naar een collega fysiotherapeut die ons team komt versterken!

Ben jij een algemeen fysiotherapeut en op zoek naar een uitdagende baan binnen de fysiotherapie? Dan zoeken wij jou!

Zowel beginnende als ervaren fysiotherapeuten nodigen wij uit om te reageren! Je wordt goed begeleid door een team van ervaren fysiotherapeuten!

 

Het profiel

  • je bent in het bezit van een diploma fysiotherapie
  • registratie BIG en kwaliteitsregister

 

Persoonlijke kenmerken

  • HBO werk- en denkniveau
  • Proactief
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandig met een eigentijdse visie
  • Klantvriendelijk
  • Representatief
  • In bezit van rijbewijs en auto voor huisbezoeken

 

Jou wordt geboden

Een baan als fysiotherapeut binnen een professionele en gezellige praktijk met een gezonde dosis ambitie. Een divers team, met diverse (master-)specialisaties, verschillende leeftijden en ervaringen, wat zorgt voor een uitdagende werkomgeving om te kunnen sparren en te leren. Een praktijk waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en verdere professionalisering.

 

Ben jij die enthousiaste, leergierige en ondernemende fysiotherapeut die wij zoeken? Reageer dan snel! Stuur je motivatiebrief en CV naar Hanneke Jansen van den Berg via hanneke@jansenvdberg.nl.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook!