Fysio Medisch Fit

Fysiotherapie Jansen van den Berg biedt meer dan alleen fysiotherapie. Voor iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn gezondheid wil werken hebben we Fysio Medisch Fit (FMF). Met FMF heeft u de mogelijkheid om op abonnementsbasis te sporten in onze trainingszaal. Sommige zorgverzekeringen vergoeden via de aanvullende verzekering een deel van dit beweegprogramma. De moeite waard om dit thuis na te kijken.

 

Wat is Fysio Medisch Fit

FMF staat voor sporten onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Tijdens een intakegesprek i.c.m. een lichamelijk onderzoek brengen we uw gezondheid in kaart en bespreken we uw wensen en trainingsdoelen. Dit vormt de basis voor een op maat gemaakt Medisch Fit trainingsprogramma.

De training vindt plaats in kleine groepen van maximaal 8 personen in onze trainingszaal, welke voorzien is van oefen apparatuur en een vrije ruimte waar onder meer functionele oefenvormen uitgevoerd kunnen worden.

Wij spreken u regelmatig aan om onder meer de voortgang van de training te bespreken, uw trainingsprogramma te evalueren en aan te passen. We gaan graag in op uw vragen of bijzonderheden als deze er zijn. Daarnaast houden we toezicht op de uitvoering van oefeningen en corrigeren we deze indien nodig.

 

Voor wie

Fysio Medisch Fit is bijvoorbeeld geschikt:

  • als aanvulling op een individueel fysiotherapeutisch behandeltraject
  • na het beëindigen van een fysiotherapeutisch behandeltraject om te voorkomen dat de klachten weer terugkomen
  • voor mensen die niet direct een fysiotherapeutische behandeling nodig hebben, maar de drempel naar de sportschool te groot vinden
  • voor mensen die blessuregevoelig zijn en blessurevrij willen leren sporten in kleine groepen

 

De meeste Fysio Medisch Fit trainingen vinden plaats in de oefenzaal van onze praktijk aan de Zutphens weg 23C in Vorden. Het is echter ook mogelijk om deel te nemen aan Fysio Medisch Fit bij Indoor Sport Vorden, Overweg 16 in Vorden.

 

Begeleiding

Op beide locaties wordt Fysio Medisch Fit begeleid door één van onze fysiotherapeuten.

 

Kosten

Kijk voor de actuele kosten van een abonnement op de pagina tarieven beweegprogramma’s.

Zoals al eerder aangegeven is het mogelijk dat het abonnement kan worden vergoed door je zorgverzekeraar, hierover kun je meer informatie vragen bij je fysiotherapeut.

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@jansenvdberg.nl of bel 0575 – 551507.