FysioFit

FysioFit is medische fitness, bedoeld voor patiënten die een individueel fysiotherapeutisch behandeltraject volgen of hebben afgerond. FysioFit bied je de gelegenheid om in een kleine groep te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Je trainingsschema wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en aangepast wanneer het nodig is. Het voornaamste doel van FysioFit is om te revalideren van een klacht of om te leren voorkomen dat de klachten terugkeren.

 

Voor wie

FysioFit is bijvoorbeeld geschikt:

  • als vervolg of aanvulling op een individueel fysiotherapeutisch behandeltraject.
  • voor mensen die niet direct een fysiotherapeutische behandeling nodig hebben maar de drempel naar de sportschool te groot vinden.
  • Die blessuregevoelig zijn en blessurevrij willen leren sporten.

 

Waar en wanneer FysioFit

Ben je nog geen patiënt bij ons en wil je deelnemen aan FysioFit? Dan volgt er eerst een intakegesprek met een fysiotherapeut. Dit gesprek vormt de basis voor je trainingsschema.

 

In overleg wordt gekeken wanneer en op welk tijdstip je kunt starten. Wekelijks train je op hetzelfde moment bij vaak dezelfde fysiotherapeut. Na iedere 3 maanden volgt er een evaluatie van het trainingsprogramma.

 

De meeste FysioFit trainingen vinden plaats in de oefenzaal van onze praktijk aan de Zutphenseweg 23C in Vorden. Het is echter ook mogelijk om deel te nemen aan FysioFit bij Indoor Sport Vorden, Overweg 16 in Vorden.

 

Begeleiding

Op beide locaties wordt FysioFit begeleid door één van onze fysiotherapeuten.

 

Kosten

Ben je nog geen patiënt? Dan volgt eerst een intake.

Kijk voor de actuele kosten van een abonnement op de pagina tarieven beweegprogramma’s.

Soms is het mogelijk dat het abonnement kan worden vergoed door je zorgverzekeraar, hierover kun je meer informatie vragen bij je fysiotherapeut.

 

Aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@jansenvdberg.nl of bel 0575 – 551507.