Ons team

Anouk Nijland – Suijthof

Anouk Nijland – Suijthof

Algemeen fysiotherapeut & Oedeemtherapeut & Endermotherapeut

Ik werk hier het langst!
17 jaar geleden solliciteerde ik bij de ouders van Joris. En ik werd aangenomen! Daar was ik toen heel blij mee en nu nog steeds. Ik voel me hier echt op mijn plek en ga altijd met veel plezier naar mijn werk. De afgelopen jaren is het team waarin ik werk groter geworden en is er veel veranderd in het vak.

Een dynamisch vak
Van jongs af aan was ik veel met sport bezig en wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Het leukste aan mijn vak is het omgaan met mensen! Mensen helpen en begeleiden als ze iets niet meer kunnen. Een doel stellen en ze weer op weg helpen, zodat ze het wel weer kunnen. Dat geeft mij voldoening. Het is gewoon een heel leuk en dynamisch vak!

Mijn specialisatie is oedeemtherapie
Ongeveer zeven jaar geleden heb ik gekozen voor mijn specialisatie oedeemtherapie. Dat vind ik heel mooi om te doen. Je hoeft mensen als oedeemtherapeut nooit echt pijn te doen en je begeleidt mensen echt. Ook het werken met oudere mensen spreekt mij enorm aan. Omdat ik hier al langer werk, ken ik ook veel mensen.

Bij blijven
Als fysiotherapeut moet je je blijven ontwikkelen. En dat vind ik ook leuk! Ik doe regelmatig cursussen die bijvoorbeeld gericht zijn op het behandelen van rug- en nekklachten. Ook heb ik veel met oefenprogramma’s gedaan.

Bewegen
Ik ben altijd heel sportief geweest en heb op hoog niveau gevolleybald. Nu ben ik nog steeds betrokken bij volleybal, mijn twee dochters doen het. Zelf ga twee keer in de week naar de sportschool om fit te blijven!

Mijn tip voor aankomende fysiotherapeuten
Haal zo veel mogelijk kennis op! Kijk goed bij collega’s, daar kun je heel veel van leren!

 

Mijn BIG-nummer is: 99048961304

 

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar anouk@jansenvdberg.nl.