Ons team

Sanien de Groot – Likkel

Sanien de Groot – Likkel

Algemeen fysiotherapeut & Psychosomatisch fysiotherapeut

Verhuisd en meteen een nieuwe baan.
Sinds 1991 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In juli 2016 ben ik bij Fysiotherapie Jansen van den Berg begonnen, een dag nadat ik in Vorden ben komen wonen. In maart had ik al contact gezocht met Joris en Hanneke en dat klikte direct. Hiervoor woonde ik in Amersfoort en werkte ik bij een fysiotherapie praktijk in Zeist. Mijn specialisatie is psychosomatische fysiotherapie.

Nieuwsgierig
Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar wat mensen drijft en vind het mooi om inzicht te geven in hoe het lijf en het brein werken. Samen ontdekken we hoe het komt dat ze bepaalde klachten hebben of hoe klachten in stand gehouden worden. Als we in kaart hebben welke factoren allemaal meespelen, gaan we samen ontdekken op welke factoren er invloed uit te oefenen is.

Betrokken collega’s
Ook al werk ik hier nog maar kort, het bevalt me goed. Het belangrijkste voor mezelf, maar ook voor de patiënten vind ik dat er een goede sfeer moet zijn in de praktijk en betrokken collega’s. En dat is in deze praktijk zeker het geval. De collega’s hier nemen de tijd voor de patiënten, maar hebben ook tijd voor mij als ik een vraag heb. Ze zijn betrokken en tonen belangstelling. Dat is echt prettig!

Vriendelijke mensen in Vorden
Het voelt heel goed om in Vorden te wonen. Ik stap op de fiets en een minuut later ben ik op mijn werk. De omgeving is ontzettend mooi en de mensen zijn heel vriendelijk. Momenteel zijn mijn man en ik nog druk bezig met verbouwen en klussen. We gaan in ons huis ook nog een Bed & Breakfast beginnen. Als ik straks wat meer tijd heb, wil ik weer gaan tennissen en zingen.

Een echte Vordense
Toen ik hier net een twee weken woonde, werd me al de weg in het dorp gevraagd. Toevallig wist ik waar dat was. Ik dacht bij mezelf: ik zie er dus al uit als een echte Vordense. Toen me dat kort daarop weer gebeurde, besefte ik dat het waarschijnlijk aan mijn shirt lag, waar met grote letters Fysiotherapeut op stond!

 

Mijn BIG-nummer is: 99034355004

 

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar sanien@jansenvdberg.nl.