Ons team

Sanien de Groot – Likkel

Sanien de Groot – Likkel

Algemeen fysiotherapeut & Psychosomatisch fysiotherapeut, BIG-nummer 99034355004

In 1991 ben ik in Utrecht afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na een aantal jaar in de psychogeriatrie gewerkt te hebben, kwam ik in een fysiotherapiepraktijk terecht en merkte ik al snel dat klachten van het lijf heel vaak niet los te koppelen waren van de geest. Ik ben me gaan specialiseren in de psychosomatische fysiotherapie. Ik merk dat het me veel voldoening geeft om met mijn patiënten verder te kijken dan de lichamelijke klacht. Welke factoren spelen mee in het ontstaan van de klacht, welke houden de klacht in stand en hoe zou je hier anders mee om kunnen gaan? In de loop der jaren heb ik mij verder verdiept in het vak en heb ik mij ook ontwikkeld op het vlak van Mindfulness en Hypnotherapie. Daarnaast heb ik extra kennis opgedaan over de verschillende overlevingsstijlen van de mens. Hoe deze zich ontwikkeld hebben in de eerste levensjaren. Hoe deze je toen hebben geholpen, maar ook hoe ze je in de weg kunnen zitten in het herstel.

Ik heb lange tijd het vak uitgeoefend in het midden van het land, maar sinds een aantal jaar woon ik met mijn man en twee zonen in de Achterhoek. Volgens mij dé beste plek om te “ontstressen”. Ik kon na onze verhuizing naar Vorden gelukkig direct aan de slag bij Fysiotherapie Jansen van den Berg. Naast het plezier in mijn werk, ben ik ook heel blij met het ontzettend gezellige team waarmee we werken. Het is fijn om samen te werken met de verschillende specialismes binnen onze praktijk.

De rust die we hier in het Oosten van het land ervaren, delen we ook graag met anderen en daarom zijn mijn man en ik een Bed & Breakfast begonnen. Naast deze twee banen vind ik mijn eigen rust en ontspanning door lekker te wandelen n te fietsen in deze prachtige omgeving, te lezen, te tuinieren of een door een lekker potje tennis te spelen.

Mijn BIG-nummer is 99034355004

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar sanien@jansenvdberg.nl