Ons team

Elles van den Berg

Elles van den Berg

Praktijkmanager

Fysiotherapie Jansen van den Berg

Sinds 2021 werk ik met heel veel plezier bij Fysiotherapie Jansen van den Berg. Hiervoor heb ik verschillende management ondersteunende functies gehad in de zorg en één ding was voor mij duidelijk: het draait om de patiënt. Patiëntencontact, en zorgen dat alles in de praktijk goed geregeld is om kwaliteitszorg te bieden aan wie het nodig heeft, is mijn passie. Toen ik een paar jaar geleden naar deze regio verhuisde ging ik dan ook op zoek naar een werkplek waar ik dit in de praktijk kon brengen en bij Fysiotherapie Jansen van den Berg heb ik die gevonden!

 

Een echte regelfunctie

In mijn functie ben ik onder andere verantwoordelijk voor secretariële en planningswerkzaamheden, coördinatie van projecten, facilitaire zaken, communicatie via website en social media, etc. Kortom: een echte regelfunctie, maar alles erop gericht om de praktijk op rolletjes te laten lopen en de patiënten de zorg te laten krijgen die ze nodig hebben.

Ik voel me als een vis in het water in deze functie. Het draait echt om de patiënt in de praktijk: gastvrijheid en kwaliteit staan centraal. Daarnaast hebben we een hecht en warm team van fijne collega’s. Ik ervaar echt dat ik een positieve rol kan vervullen voor de patiënt en mijn collega’s.

Naast het werk ben ik een liefhebber van onder andere natuur, fotograferen, reizen en lezen. Ik ben dan ook met regelmaat in de natuur te vinden om te fotograferen of voor wandelingen met mijn honden.

Heb je een vraag voor mij? Stuur dan een e-mail naar elles@jansenvdberg.nl.