Ons team

Bart van Baardwijk

Bart van Baardwijk

Algemeen fysiotherapeut, Musculoskeletaal therapeut i.o.

Begin 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut

Begin 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede. In het najaar van 2019 ben ik begonnen bij Jansen van den Berg, dit na een periode van reizen en ervaringen opdoen.

 

Het lichaam is gemaakt om te bewegen

Bewegen is een must! Het is mijn drijfveer om mensen dit te laten realiseren en het samen op te pakken. De balans vinden tussen rust en activiteiten is lastig voor iedereen. Door dit samen af te stemmen op je lifestyle kun je het evenwicht weer terugvinden waar het lichaam naar smacht.

 

Specialisatie

Mijn specialisatie binnen het vak fysiotherapie ligt momenteel nog open, echter heb ik mijzelf in de loop van de jaren door mijn achtergrond als fitnessinstructeur, personaltrainer en mijn vooropleiding sport en bewegingscoördinator bekwaam gemaakt in het behandelen van sportspecifieke klachten en personen.

 

Sporten

Sporten is mijn passie vandaar dat ik ook bijna dagelijks te vinden ben in de sportschool. Mocht ik daar niet zijn dan zit ik zeker niet stil en ben ik altijd actief in de weer dan wel in een andere tak van sport of met mijn hobby’s.

 

Mijn BIG-nummer is: 39925972404