Ons team

Gerdien Beunk

Gerdien Beunk

Algemeen fysiotherapeut, specialisatie neurologie en geriatrie, ParkinsonNet & Chronisch zorgnet, Long- en Covid-revalidatie en Duizeligheidsnet, BIG-nummer 29918577604

Mijn naam is Gerdien Beunk, algemeen fysiotherapeut met name gericht op neurologie en geriatrie, ParkinsonNet & Chronisch zorgnet, fysiotherapeut met aandachtsgebied Long- en Covid-revalidatie en Duizeligheidsnet fysiotherapeut.

 

Afgestudeerd juni 2014 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Sinds juli 2014 werk ik als fysiotherapeut. Eerste ruim 9 jaar in Dieren in een eerstelijns praktijk. Hier heb ik de kans gehad om mij enorm te ontwikkelen en heb ik mij verdiept in de neurologie en geriatrie. Ik ben ParkinsonNet & Chronisch zorgnet fysiotherapeut waardoor ik veel mensen met Parkinson, Longziekten, maar ook Covid-revalidatie begeleid. Daarnaast weet ik veel over duizeligheid: ik heb inmiddels ongeveer alle cursussen gevolgd die er op dit gebied aangeboden worden en behandel ik deze klachten al geruime tijd (sinds 2015). Sinds 1 november 2023 ben ik werkzaam voor Fysiotherapie Jansen van den Berg.

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen optimale zorg krijgt

Hierbij streef ik altijd, samen met mijn cliënt, naar het hoogst haalbare, ondanks eventuele beperkingen die kunnen bestaan. In beweging komen en in beweging blijven is veruit het beste medicijn. Ik geloof dan ook dat hier de basis ligt van de fysiotherapie. Ik ga graag met u op zoek naar mogelijkheden om in beweging te komen of blijven, zodat u zo zelfstandig en optimaal mogelijk kunt blijven functioneren.

 

Over mij

Opgegroeid in Harfsen, sinds 2017 woonachtig in Exel samen met Ronald en twee prachtige en gezonde zoontjes. In mijn vrije tijd volleybal ik al jaren bij Dash in Vorden. Daarnaast ben ik groot tuinliefhebber, houd ik van het buitenleven en tijd besteden met familie en vrienden.

 

Je kunt mij bereiken op: gerdien@jansenvdberg.nl

 

Mijn BIG-nummer 29918577604