Ons team

Raoul Jansen

Raoul Jansen

Algemeen fysiotherapeut, aandachtsgebied geriatrie, BIG-nummer 19922016304

In 2016 afgestudeerd

Ik ben in november 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als algemeen fysiotherapeut. Het afgelopen jaar heb ik bij verschillende fysiotherapiepraktijken ervaring opgedaan en vanaf september 2017 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Jansen van den Berg.

 

Anderen helpen

Als kind stond ik er al voor open om anderen te helpen en doordat ik in aanraking kwam met een fysiotherapeut, wist ik al vroeg dat ik ook fysiotherapeut wilde worden.

 

De oudere mens inspireert mij!

Tijdens verschillende stages kwam ik er achter dat de oudere mens mij erg inspireert. Oudere mensen kunnen vaak nog zoveel meer dan zij zelf denken, vandaar dat ik mij hierin wil specialiseren en gekozen heb voor de master Geriatrisch Fysiotherapeut.

 

Master Geriatrisch Fysiotherapeut

Ik ben in 2016 gestart met de Master tot Geriatrisch Fysiotherapeut, waardoor ik nog meer kennis zal opdoen over de ouder wordende mens en ik hun beter kan helpen om zo zelfstandig mogelijk te blijven functioneren.

Behandeling aan huis

Het is belangrijk dat mensen zo lang mogelijk op hun eigen vertrouwde plek kunnen blijven wonen, vandaar dat ik ook vaak bij de mensen aan huis kom.

 

Fit blijven

Om fit te blijven ga ik zelf 2 à 3 keer per week naar de sportschool om aan krachttraining te doen. Krachttraining laat ik ouderen ook vaak doen op hun eigen niveau, want hierdoor blijven de mensen fitter en sterker. Daarnaast geef ik trainingen bij de turnvereniging in Zutphen en begeleid ik de turnsters op regionaal en nationaal niveau.

Mijn BIG-nummer is: 19922016304

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar raoul@jansenvdberg.nl.