Ons team

Amber Cnossen

Amber Cnossen

Algemeen fysiotherapeut, BIG-nummer 99931322704

Mijn naam is Amber Cnossen en ik ben woonachtig in het mooie Vorden. In 2022 heb ik de opleiding fysiotherapie in Nijmegen afgerond en hierna ben ik aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut bij Jansen van den Berg. Mijn doel is om samen met de patiënt de oorzaak en de onderhoudende factoren van lichamelijke klachten te achterhalen om vervolgens een passend plan te kunnen maken, aansluitend bij de behoeftes van de patiënt. Ik haal er voldoening uit als ik op een nuttige manier kan bijdragen aan iemands gezondheid en vind het werken met mensen erg leuk! Ik vind een open, begripvolle behandelrelatie belangrijk en ik ben altijd in voor een gezellig praatje.

Mijn interesses zijn breed, maar ik richt me met name op chronische aandoeningen, fysiotherapie na een operatie en verschillende musculoskeletale klachten. In de toekomst hoop ik mij nog verder te specialiseren.

Naast mijn werk maak ik graag tijd vrij om te volleyballen. Dit doe ik al een aantal jaren met veel plezier. Verder houd ik van skiën, festivals en lekker eten.

Ik hoop u graag snel te ontmoeten in de praktijk!

Mijn BIG-nummer is 99931322704

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar amber@jansenvdberg.nl